Begeleiding tijdens het hele project - Alternativ & Howden Belgium

Alternativ kreeg van verzekeringsmakelaar Howden Belgium de opdracht om hun nieuwe kantoren in te richten.

Toen de voormalige kantoren in Meise te krap begonnen te worden, investeerde Howden Belgium in 250 m² kantoorruimte in Zaventem om zijn 12 medewerkers en managers – en in de nabije toekomst ook een tiental extra medewerkers – onder te brengen.

Alternativ reageerde bijzonder snel, haalde de opdracht binnen en begon in juni aan de werken.

Eind augustus kon Howden Belgium al intrekken in de nieuwe werkruimtes en dat gebeurde met het nodige enthousiasme.

“We hebben enorm veel positieve feedback gekregen”, zegt Greet de Munter, projectmanager bij Alternativ. “Het was een klein project, maar de klant wou toch een verrassingseffect creëren. We hebben alles in handen genomen, van de elektriciteit tot de keuken, inclusief de installatie van verplaatsbare scheidingswanden en de levering van de meubels. Uiteraard hebben we de deadline gerespecteerd en de klant tijdens het hele project begeleid“.

nouveaux bureaux d'Howden Belgium
cuisine d'Howden Belgium
mobilier de bureau Howden Belgium
salle de réunion d'Howden Belgium

Meubels van Steelcase: een bron van welzijn

Zich ervan bewust dat het welzijn van zijn medewerkers essentieel is, heeft Howden Belgium gekozen voor meubels van Steelcase. “Hun keuze viel op een hoogwaardig gamma van bureaus, wat het welzijn en de technologische integratie enkel ten goede komt.”

Door te kiezen voor hoge of lage scheidingswanden en meubels kunnen ruimtes opnieuw worden ingericht in afwachting van de nieuwe medewerkers!

“We hebben aan alle wensen van de klant kunnen tegemoetkomen en bovendien hadden we een (leuke) verrassing in petto, we bleven namelijk ruimschoots binnen het budget. Weer een gelukkige klant!”, aldus een tevreden Greet de Munter.

Partagez cet article :

Growners, een moderne visie op kantoren voor de wereld van morgen

Zie de realisaties