Wie zijn wij ? - Alternativ - Inrichting en renovatie van kantoren

We are Alternativ_

Alternativ is al 25 jaar hét aanspreekpunt voor bedrijven voor alles wat de inrichting en renovatie van kantoren aangaat en beschikt over tal van competenties inzake het globale beheer en de uitwerking op maat van projecten.
Alternativ stelt u zijn diverse competenties – space-planning, offertes, werfbeheer, inrichting, integratie van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën (NICT), renovatie, isolatie, modulaire akoestische oplossingen, scheidingswanden, ontwerp, meubilair – en creativiteit ter beschikking en begeleidt u tijdens het gehele project, tot de oplevering van de nieuwe werkruimten.

Zie onze diensten

 

 

 

Onze waarden_

Integriteit

Onze belangrijkste waarde

Onze strikte beroepsethiek is de kern van alles wat we doen. Eerlijkheid en oprechtheid vormen de basis van wat we doen.

Flexibiliteit

Onze manier om efficiënt te werken

We moeten onze oude gewoonten en reflexen achter ons laten. Door flexibel te zijn, door altijd proberen iets te leren, nieuwe ideeën te ontwikkelen en ons aan te passen aan een nieuwe werkomgeving worden we extra efficiënt en succesvol.

Uitmuntendheid

Onze gedragscode

Zowel persoonlijk als professioneel streven we bij alles naar uitmuntendheid. Een hoog kwaliteitsniveau geeft ons de meeste voldoening. We benaderen elk project door goed te luisteren en de verwachtingen van onze klanten goed te begrijpen. Vervolgens maken we er een erezaak van om altijd onze beloften na te komen.

Teamwerk

Allemaal samen in dezelfde richting

De uitdrukking luidt niet toevallig ‘eendracht maakt macht’. Als we goed samenwerken, is het eindresultaat altijd beter dan wanneer we afzonderlijk werken. Het creëert een meerwaarde voor ons en voor onze klanten.

Creativiteit

De motor van ons succes

Door onze talenten en onze creativiteit te bundelen, kunnen we onze klanten oplossingen aanbieden die op en top ‘Alternativ’ zijn. Dit is ons DNA. Het is iets wat ons fundamenteel anders maakt.

Vastberadenheid

Wij gaan ervoor!

Wij kunnen ons 100% concentreren om onze objectieven te bereiken. Dat maakt ons succesvol.

“Door het ontstaan nieuwe digitale technologieën en de invloed van de Millenials, die samenlevingen dwingen zichzelf heruit te vinden, verandert onze relatie met het werk. Maar niet alle bedrijven hebben een facility manager of simpelweg de tijd om een inspirerende kantooromgeving te creëren! Het is om een oplossing te bieden voor de behoeften van die bedrijven, van uw bedrijf, dat wij bestaan. Om innovatieve, levendige, stimulerende, flexibele, intelligente werkplekken te ontwerpen die u helpen uw medewerkers te behouden en nieuw talent aan te trekken. De ideale werkplek? De werkplek die aan de behoeften van alle medewerkers beantwoordt, zal de prestaties van iedereen bevorderen in een moderne en volop veranderende wereld.

Ik nodig u uit om rond te kijken op onze site en onze knowhow en referenties te ontdekken. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en uw project te bespreken…”

Philippe d’Archambeau, CEO van Alternativ

 

Worklife_

Een voorbeeld van de oplossingen, levensgrote oplossingen

Alternativ heeft Worklife gecreëerd, een ruimte waarin we dagelijks werken en leven.

Ontworpen en gebouwd op dezelfde manier als de oplossingen die we voor onze klanten ontwikkelen, biedt het de meest inspirerende werkervaring.