Een mooie erkenning voor Alternativ! - Steelcase Platinum Partner 2019

Wereldwijd voldoen 800 partners-dealers aan de hoge kwaliteits- en prestatienormen van Steelcase. In 2015 ging het Platinum-programma van start, dat partners bekroont die zich onderscheiden door hun inspanningen om de groei en de gezondheid van hun onderneming te verbeteren en door hun activiteiten om de klanten die ze begeleiden en de ruimten die ze inrichten uitzonderlijke toegevoegde waarde te bieden.

Begin 2019 ontving Alternativ met trots en vreugde de erkenning van Steelcase voor de kwaliteitservaring die we onze klanten in heel België bieden.

We zijn erg fier u te kunnen meedelen dat we tot Steelcase Platinum Partner 2019 zijn benoemd, een hoge onderscheiding voor Steelcase dealers.

Sinds 1912 creëren Steelcase en haar 13.000 medewerkers unieke ervaringen voor bedrijven over de hele wereld in alle sectoren.

Steelcase is gevestigd in Michigan in de VS en is grootste fabrikant van kantoormeubilair ter wereld. Op basis van meer dan 107 jaar ervaring met de grootste bedrijven wereldwijd als klant, ontwerpt het bedrijf een compleet gamma architectuur, meubilair, technologie en diensten voor de diverse behoeften van de klanten.

Samen delen we onze essentiële en baanbrekende kennis om u te helpen slimme werkplekken te creëren die uw werknemers vandaag en in de toekomst zullen inspireren en boeien.

Het verheugt ons dat we erkend zijn als expert in sterke en inspirerende werkomgevingen en we staan klaar om de uitdagingen van uw werkruimtes aan te pakken. We weten dat het begrijpen van uw verwachtingen, de uitdagingen, de dynamiek en de cultuur van uw werkruimten de sleutel is voor een kwaliteitsvol, inspirerend en uniek project. We helpen u graag om de link te leggen tussen uw doelstellingen en uw werkplek door u de nieuwste oplossingen voor te stellen om de samenwerking, de focus, de betrokkenheid en de bedrijfscultuur te versterken.

We danken al onze medewerkers voor hun niet aflatende inzet en onze klanten voor het vertrouwen dat deze erkenning mogelijk heeft gemaakt. We zullen ons ook in de toekomst volledig blijven inzetten voor onze klanten en de gemeenschap om uitzonderlijke waarde te creëren en ons doel om mensen op hun werkplek te inspireren te bereiken.

Partagez cet article :

The Future by the Future

Zie de realisaties