Notre page Facebook Notre compte Twitter Notre page LinkedIn Notre profil Google+ Notre page Instagram Notre page Pinterest
Steelcase

Contact en afspraak

Alternativ Zorgt Voor de Volledige Uitwerking & Implementatie Voor Uw Nieuwe Kantoren

Beheer van A tot Z en totaalaanpak van uw werkruimtes

Welkom bij Alternativ


20 jaar expertise ten dienste van uw projecten

Renovatie en inrichting van uw werkruimtes volgens uw specifieke wensen, uw budget ...

Alternativ is in Brussel en België uitgegroeid tot dé specialist voor innovatieve, modulaire en complete oplossingen volledig afgestemd aan het Nieuwe Werken.

Een team van creatieven ten dienste van uw imago

Wat u ook aan ons toevertrouwt – de studie, het ontwerp, het meubilair, de compartimentering of de coördinatie van uw project - onze specialisten werken oplossingen uit die de werksfeer en de prestaties in uw kantoorruimtes verbeteren.

Wij volgen uw project op van A tot Z

We bepalen samen met u wat u nodig hebt. We bieden u steeds een persoonlijke oplossing op maat: een totaalconcept of een deelopdracht, zoals u wenst.

We nemen het beheer van uw project volledig in handen, van A tot Z.

Worklife : 

Alternativ heeft Worklife gecreëerd, een ruimte om elke dag in te werken en leven. Worklife is gebaseerd op oplossingen die wij voor onze klanten ontwikkelen. Het garandeert een zeer inspirerende werkervaring. Gebouw, indeling, ontwerp, akoestiek, aparte ruimtes ... Alles is ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften en vereisten van elke medewerker en van elke opdracht. De open en aparte ruimtes stimuleren de concentratie en samenwerking. De voorziene technologie is gebruiksvriendelijk en afgestemd op verschillende soorten werk. De werkplekken zijn zo ontworpen dat ze perfect zijn aangepast aan de behoeften en de manier van werken van iedereen. Ze vergroten de tevredenheid, een belangrijke factor voor meer betrokkenheid. Worklife is een levensgroot voorbeeld van een inspirerende werkomgeving die de prestaties van individuen, teams en bedrijven verbetert.

Wij heten u er graag welkom.Maak meteen een afspraak op + 32 2 627 18 55

Un service sur mesure

Onze diensten


Van A tot B of van A tot Z? U bepaalt wat u precies door ons wilt laten doen. Dankzij onze diensten à la carte kiest u voor een beheer op maat voor het inrichten, renoveren of organiseren van uw werkruimtes.

Analyse & advies

Wij starten met een grondige analyse van uw project en uw doelstellingen. Vervolgens maken we een aanbeveling die de nieuwe werkmethodes en de tevredenheid van de werknemers integreert.

We helpen u om de motivatie en de betrokkenheid van uw medewerkers te verbeteren.

Renovatie

Uw werkruimtes renoveren en tegelijk zorgen dat iedereen gewoon kan doorwerken, dat vergt een doordachte aanpak.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren en plannen van projecten kunnen wij u - van begin tot einde - een perfecte continuïteit van uw activiteiten garanderen, helemaal volgens uw wensen en eisen.

 

 

Complete inrichting

Inrichting, ontwerp, ergonomie, binnenhuisarchitectuur, licht, akoestiek ... Wij begeleiden u tijdens het hele project. We stemmen alles perfect af op het imago van uw bedrijf, op uw huidige en toekomstige behoeften, en op uw budget.

Wanden

Verplaatsbare, modulaire of op maat gemaakte wanden, in enkele/dubbele beglazing, deels of volledig beglaasd … Alternativ zoekt voor u steeds de beste oplossing voor de indeling en de akoestiek van uw werkruimtes. Altijd makkelijk te monteren en demonteren, zodat uw bedrijf zonder veel kosten verder kan evolueren. 

Kantoormeubilair

Wij zijn verdeler van tal van bekende merken van kantoormeubilair. We bieden u een ruime keuze qua design en prijsklasse. We zijn ook de officiële verdeler van Steelcase  marktleider in kantoorinrichting. We kunnen ons aanpassen aan alle smaken en budgetten.

Afwerking

Van vloer tot plafond: Alternativ zorgt voor de afwerking en inrichting van uw werkruimtes (schilderen, vloerbekleding, meubilair, apparatuur ...) in uw nieuw kantoorgebouw. We doen dat op basis van duidelijke en vooraf bepaalde afspraken qua project, budget en timing.

 

Nieuws


Referenties

De levensboom, meer dan een symbool!

We brengen heel wat tijd door op onze werkplek. We moeten ons er dus goed voelen.

Iedereen is het erover eens dat psychologisch welzijn een impact heeft op de individuele en collectieve prestaties.

Daarom nam Alternativ op verzoek van BAM Contractors de onthaalruimte van het bedrijf onder handen en maakte er een levendige, gezellige en inspirerend plek van.

Referenties

LolaLiza : Hoe geef je creativiteit een boost ?

Door verandering aan te grijpen om alles te vernieuwen!

Het Belgische modemerk LolaLiza heeft onlangs gekozen voor een radicale verandering door te investeren in een nieuw hoofdkantoor dichter bij de Nieuwstraat, het commerciële zenuwcentrum van Brussel, waar alle medewerkers voortaan op dezelfde verdieping werken....

News

Binnenkort in onze Worklife ! De Framery O Cabine

Een telefooncel die de werkcultuur drastisch verandert.

De Framery cabines maken het leven op kantoor aangenamer omdat ze werknemers een plek bieden waar ze geconcentreerd en efficiënter kunnen werken.

En dit is nog maar het begin. Veel klanten zeggen dat de Framery cabines hun werkcultuur totaal hebben veranderd.

Ontdek ze nu bij Alternativ! 

Framery O, 100% efficiëntie en rust

Framery O is ideaal om een belangrijk telefoongesprek te voeren of aan videoconferenties deel te nemen.

U kunt er in alle rust besprekingen voeren zonder uw collega's te storen.

De Framery O cabine biedt een comfortabele en echovrije werkomgeving.

Ze kan snel worden geïnstalleerd en is gebruiksklaar vanaf de dag van levering.

Dossiers

We hebben nog veel te leren van de ... MaRS-ianen!

MaRS-ianen? Jawel!

De MaRS-ianen hebben een ongelooflijke innovatiekracht en werken allemaal in de grootste incubator ter wereld.

MaRS, een organisatie gevestigd in Toronto, stelt laboratoria en kantoren ter beschikking van jonge talenten, echte voorlopers die zich willen inzetten voor een betere wereld.

De ruimte waar ze werken, moet dus afgestemd zijn op hun ambities!

Dossiers

De GIG economy : hebt u er al van gehoord ?

Die nieuwe vorm van economie heeft uiteraard ook gevolgen voor de ruimte en de plek waar we werken!

Hebt u er al van gehoord? Het Engelse woord “gig”, eenmalig optreden, verwijst naar artiesten die per optreden worden betaald.

De Gig economy is bijgevolg een nieuwe economie waarin flexibele zelfstandige, interim- en freelancewerknemers, die vaak per (korte) opdracht worden betaald, de hoofdrol spelen.

Realisaties


Bam
KPMG
OneSpan
Trenker
Flinn
Napoleon-Games

Onze klanten getuigen


Contact


Tania Van den Brande

+32 2 627 18 55
tania@alternativ.be

Alternativ Workspace Solutions
Zomerstraat 15
1050 Brussel

TVA : BE 0423 408 859