Kantoormeubilair - Alternativ mobilier de bureau pour sociétés

Keuze van meubilair volgens uw behoeften en wensen

“JA” tegen technologische vooruitgang !

 

Hoe kunt u uw rug ontzien op kantoor als u acht uur lang op een stoel zit?

Alle kinesitherapeuten zijn het erover eens dat je in de loop van de dag geregeld van houding moet veranderen.

Het is dus belangrijk om specifiek meubilair in de werkruimte te integreren: ergonomische of zelfs intuïtieve stoelen die reageren op de bewegingen van het lichaam, bureaus waaraan je rechtstaand werkt, zitbanken die uitnodigen om samen te zitten…

Alternativ is op de hoogte van de nieuwste technologische evoluties in de wereld van de kantoormeubelen!

Meubilair naar het imago van uw bedrijf

Thuis willen we ons graag goed voelen, waarom zou dat niet gelden op kantoor?

Als we de hedendaagse werkwereld bekijken, stellen we vast dat medewerkers een werkplek op maat kunnen kiezen en dat de nieuwe generatie werknemers gevoelig is voor design. Modulair, kwaliteitsvol kantoormeubilair met een aantrekkelijk design is de esthetische signatuur van uw bedrijf!

Daarom werkt Alternativ samen met een aantal gerenommeerde merken van kantoormeubelen en zijn we er trots op dat we de officiële verdeler zijn voor Steelcase, de wereldleider in kantoormeubeloplossingen!

En wat met het budget ?

Bent u op zoek naar bureaus, stoelen, bureaustoelen, kasten, inrichting voor vergaderzalen, het bedrijfsrestaurant, de onthaalbalie?

U kunt vertrouwen op de projectmanager van Alternativ om uw behoeften te begrijpen, uw bestek (uw imago, uw behoeften, uw budget, uw deadline) op te stellen en/of te respecteren en de inplanting van uw nieuwe meubilair in een inspirerende werkomgeving stap voor stap te coördineren.

Heb je wat hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een eerste vrijblijvend gesprek en laat ons uw project samen verder ontwikkelen.