Scheidingswanden - Alternativ amovibles modulaires murs mobiles

Herontworpen ruimtes voor elk gebruik

Wij zijn al meer dan 25 jaar dé specialist in het ontwerpen van scheidingswanden voor kantoren.

 

Dankzij onze ervaring kunnen we voor u oplossingen ontwerpen die perfect aansluiten bij de configuratie en akoestiek van uw werkruimten.

Leve de multispace

Een open space bevordert de contacten en communicatie tussen de medewerkers en is gemakkelijk om te toveren tot een…. multispace!

Om multispaces te creëren, namelijk diverse ruimten (silent room, think bubble, workbox, think tank, vergaderruimte, …) afhankelijk  van de diversiteit van de uit te voeren taken en functies (vergaderen, zich afzonderen om rustig werken, telefoneren, koffie drinken, …), biedt Alternativ een ruime keuze aan verwijderbare modulaire scheidingswanden (om de ruimte later voor een beperkte kost te kunnen aanpassen), op maat gemaakt, met enkele of dubbele beglazing, of massief (voor een perfecte geluiddemping), evenals mobiele wanden voor nog meer modulariteit.

Gemakkelijk te plaatsen, esthetisch, diverse mogelijke afwerkingen, akoestische oplossingen, dat zijn de sterke punten van onze scheidingswanden, die wij voor u monteren/demonteren.

Download de brochure

Heb je wat hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een eerste vrijblijvend gesprek en laat ons uw project samen verder ontwikkelen.