Monard Law - Alternativ

Monard Law_

2017 - 1.000 m2 - Design & Build

Monard Law vernieuwt kantoor in Brussel

Monard Law, een van de belangrijkste onafhankelijke advocatenkantoren in België, verhuisde in 2003 naar de Tervurenlaan in Brussel. Drie jaar later was deze vierde verdieping aan een grondige renovatie toe. Monard Law nam de beslissing om gewoon op hetzelfde adres te blijven, maar op een andere verdieping.

 

In perfectie harmonie met de vereisten van het vak….

Meester Frédérick Lettany, advocaat en projectverantwoordelijke: “Ons vak legt zeer specifieke eisen op. Ons werk is vertrouwelijk en onze kantoren moeten die discretie uitstralen. Maar tegelijk wilden we een gevoel van transparantie en veel licht. Bovendien hebben we kantoren in Hasselt, Gent en Antwerpen. Daarom dachten we ook aan een ontmoetingsplek voor onze collega’s en aan bureaus waar ook zij kunnen werken als ze dat willen.”

Never change a winning team…..

“Vier gespecialiseerde firma’s hebben hun opwachting gemaakt. Ze bezorgden ons hun visie voor de opdeling en optimalisatie van de werkvloer. De sterke punten van Alternativ waren de bijzonder mooie inrichting, de haalbaarheid van hun plannen en het budget waarin we ons konden vinden. We zijn daarom met deze workplace-specialist in zee gegaan, ook al omdat we tevreden waren over onze eerdere samenwerking in 2003, toen we verhuisden naar de Tervurenlaan. We bevonden ons… op vertrouwd terrein.

Een openhartige samenwerking….

“De belangrijkste uitdaging lag verweven met ons vakdomein. De kantoren en vergaderzalen moeten perfect geluiddicht zijn. Enkel op die manier kunnen we de vertrouwelijkheid garanderen. Maar tegelijk wilden we lichte, luchtige en transparante ruimtes. Alternativ heeft dat onmiddellijk goed begrepen. Mijn collega’s en onze klanten zijn enthousiast over het resultaat. Het is een succes geworden dat voor een groot deel te danken is aan de grote bereikbaarheid van Alternativ tijdens de uitwerking van het project. De lijn tussen de commercieel verantwoordelijke en de ontwerper van de plannen is zeer kort. We ondervonden niet het minste probleem om een gesprekspartner vinden voor de keuze van het meubilair of het kleurenpatroon. Ik kijk zeer tevreden terug op onze openhartige samenwerking,” besluit Meester Frédéric Lettany.

U kan de producten van deze realisatie terug vinden in onze catalogus_

Connex P4
Connex P4

Robberechts

Twinn
Twinn

Robberechts

Glazen wanden
Glazen wanden

Wanden