Moderne kantoorinrichting op maat van uw medewerkers - Alternativ

Kies voor een moderne kantoorinrichting

25 jaar ervaring in kantoorinrichting

Alternativ vormt al meer dan 25 het jaar hét aanspreekpunt voor moderne kantoorinrichtingen die voldoen aan de eisen en verwachtingen van de hedendaagse werknemer en werkgever. Onze kennis en ervaring vormen de basis van onze persoonlijke aanpak en zorgen voor een op maat ontworpen inrichting van uw kantoor.

Voor de inrichting van uw nieuw kantoor kan u uiteraard rekenen op onze begeleiding en adviezen gedurende het volledige traject. Afhankelijk van uw project, zal u in contact komen met één of meerdere van onze gespecialiseerde diensten.

  • Design & Build (sleutel-op-de-deur en op maat)
  • Renovatie en reorganisatie van uw werkplekken
  • Ergonomisch kantoormeubilair
  • Verplaatsbare scheidingswanden en muren

Voor ieder nieuw project spelen we in op de voortdurende evolutie dankzij creatieve, dynamische en flexibele werkomgeving waarin nieuwe informatie- en communicatietechnologieën (NICT) worden geïntegreerd.

Kantoorinrichting voor FANUC Benelux

Voor het interieurconcept van het 5.117 m² grote pand vertrouwde de wereldspeler in factory automation op Alternativ, tot grote tevredenheid van Paul Ribus, de CEO van FANUC Benelux: “Dit gebouw is cruciaal om onze groei verder te realiseren. En dan heb ik het niet alleen over de oppervlakte, maar ook over de uitstraling. Bovendien vormt het een meerwaarde voor ons werkgeversimago. Onze mensen zijn trots om deel uit te maken van het project en ontdekken nog elke dag nieuwe plekken. Bovendien merken we dat het unieke concept spontaan talent aantrekt.”

“De projectmanager van Alternativ noemde ons al vrij snel ‘the crazy customer’, omdat we de lat zo hoog legden,”

Paul Ribus, CEO van FANUC Benelux

Onze belangrijkste waarden

Flexibiliteit

Oude gewoontes en reflexen laten we achter ons en we passen ons aan uw nieuwe werkomgeving aan. Zo zijn we extra efficiënt en succesvol.

Creativiteit

We bundelen onze talenen creativiteit zodat we u een oplossing kunnen bieden op maat van uw behoeften.

Vasteberadenheid

Wij kunnen ons 100% concentreren om onze objectieven te bereiken. Dat maakt ons succesvol.

SONY 11

De nieuwe manier van werken

The New Way of Working (NWoW) of “ het nieuwe werken” speelt in op de verwachtingen en de behoeften van de werknemer en werkgever. Hierbij vertrekken we vanuit mensgerichte organisatiecultuur waarbij wederzijds vertrouwen één van de belangrijkste factoren vormt. In deze werkcultuur zijn werknemers flexibel, mobiel en maken zij gebruik van de nieuwste technologie, zowel thuis als op kantoor.

Ook de kantoorinrichting moet hierop worden afgestemd. De nieuwe manier van werken vraagt om dynamische werkruimtes waarbij iedere de omgeving werd afgestemd op het uit te voeren werk, dus niet andersom zoals we gewoon zijn bij de klassieke inrichting van kantoorruimtes.

Wilt u als organisatie NwoW doorvoeren binnen uw bedrijf, wees er dan van bewust dat uw omgeving  hier ook op afgestemd moet worden. Uiteraard kan u hiervoor rekenen op de hulp van onze experten.

Laat u inspireren door ons team

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.